Pentru fiecare backpacker sau individ care vrea să exploreze Timișoara, oferim 2 opțiuni de dormit, în funcție de dorințele și stilul tău de viață.

CAMERĂ | DORMITOR MIXT

Starting from: 16€/PAT/NOAPTE

Bucură-te de camera mixtă, care poate găzdui confortabil 8 happy people care caută un loc unde să stea, să întâlnească și să socializeze cu alți călători, în timp ce împart o camera confortabilă, mare, echipată cu tot ce este necesar. 🙂
P.S: Dormitorul nostru mixt poate fi, de asemenea, folosit ca o cameră privată dacă sunteți un grup de prieteni, așa că vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.

CAMERĂ | DORMITOR DE FETE

Starting from: 16€/PAT/NOAPTE

Urmând aceeași linie de design, dar un pic mai chic, camera Mov poate găzdui 6 fete frumoase într-un spațiu generos, unde poti împărtăși secrete și zâmbete cu alte femei care călătoresc în întreaga lume. Aici îți poți pune la punct make-up-ul și părul la o masă elegantă de toaletă, pe care o veți împărții cu noile tale prietene.
P.S: Dormitorul nostru pentru fete poate fi, de asemenea, folosit ca o cameră privată dacă sunteți un grup de prietene, așa că vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.

InVerve ÎN DETALII

InVerve HOUSE RULES

∙ Dacă ajungi la InVerve între orele 8:30 și 18:30, te așteptăm să îți faci check-in-ul la apartamentul nr.10, aflat pe același etaj cu Hostelul. Aici vei primi cheia corespunzătoare dulapului tău individual. Dacă ajungi la o altă oră, te rugăm să ne anunți prin trimiterea unui mesaj la 0740 077 672. Recepția este deschisă de la 8.30 până la 18.30.
∙ Check-in-ul la Hostel se face începând cu ora 14:00. Dacă ajungi înainte de aceasta, avem disponibil un loc de depozitare al bagajelor.
∙ Check-out-ul la Hostel se face la ora 11. În momentul check-out-ului te rugăm să aduci lenjeria, cheia și toate bunurile la recepție.
∙ Înainte de check-out te rugăm să lași prosopul și așternuturile de pat în coșul de colectare pe care îl vei găsi în cameră. În acest mod ne vei ajuta să pregătim camera pentru următorul happy traveler.
∙ Accesul în cadrul locației se face pe baza unui cod numeric individual pe care îl vei primi pe telefon în momentul check-in-ului. Codul este unic, netransferabil și poate fi folosit doar pe perioada cazării. Codul va expira după check-out.
∙ Hostelul oferă servicii de curățenie o dată la două zile, între orele 11:00 și 14:00. Așternuturile și prosopul vor fi schimbate o dată la 3 zile (dacă plănuiești să rămâi la noi mai mult timp), sau după plecarea ta (dacă alegi să te cazezi mai puțin de 3 zile).
∙ Zgomot: Te rugăm să îi respecți pe ceilalți oaspeți ai Hostelului după ora 23:00. Te rugăm să nu dai Snooze alarmei.
∙ Fumatul: Camerele și zonele comune din Hostel sunt destinate pentru nefumători - te rugăm să fumezi în afara perimetrului Hostelului. Dacă activezi alarma de incendiu, vei fi nevoit să plătești o taxă de 200€.
∙ Poți citi cărțile de la InVerve în timpul vizitei tale, iar în cazul în care îți place foarte mult una dintre ele, o poți lua cu tine, însă trebuie să o înlocuiești cu o altă carte și să anunți acest lucru la check-out. Suntem siguri că vei face un alt călător fericit.
∙ Dacă simți nevoia de distracție, ne-am gândit și la asta. La InVerve vei găsi o mulțime de jocuri și board games, dar nu le lua cu tine la plecare (ține minte că și alți oaspeți își vor dori să se joace cu ele).
∙ Dacă îți plac plimbările cu bicicleta,te putem ajuta: dispunem de 2 biciclete de pe care le poți închiria contra sumei de 5euro/zi/bicicletă (pentru a putea închiria asigură-te că ai un buletin valid).
∙ O dată pe lună organizăm petreceri tematice (de obicei în zilele de Sâmbătă), într-un spațiu adițional Hostelului, aflat pe același palier, la câteva uși distanță. Ești invitatul nostru să cunoști oameni faini și noi.
∙ La InVerve îți poți printa biletul de zbor (acest lucru nu este taxat).
∙ Dacă ești workaholic, îți oferim acces gratuit în spațiul de Co-Working aflat pe același etaj (ap.10).
∙ Accesul animalelor în perimetrul Hostelului este interzis.
∙ Dacă depozitezi mâncare în frigider, asigură-te că o etichetezi cu numele sau numărul patului și tipul camerei unde ești cazat. Dacă uiți să faci asta, alți călători se vor bucura de ea :)
∙ Pentru ca ziua ta să înceapă cu un zâmbet mare, cafeaua, ceaiul și cookie-urile sunt din partea casei :)